Για άτομα με αναπηρία

1. Για αύξηση/μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Εάν θέλετε να αυξήσετε / μειώσετε το μέγεθος της γραμματοσειράς χρησιμοποιήστε τα τρία (3) Αλφα στα αριστερά της ιστοσελίδας. Το "A-" μειώνει το μέγεθος της γραμματοσειράς κάθε φορά που το πατάτε. Το "A+" αυξάνει το μέγεθος της γραμματοσειράς κάθε φορά που το πατάτε. Πατώντας το μεσάιο "Α" το κείμενο επανέρχεται στο κανονικό του μέγεθος.

2. Υπεραπλουστευμένη πρόσβαση στην πληροφορία

Μπορείτε να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιώντας μόνο το πληκτρολόγιο ή μόνο το ποντίκι. Η παρακάτω δενδρική δομή της ιστοσελίδας αποτελείται από υπερσυνδέσμους προς κάθε πληροφορία της. Επιπλέον, παρέχονται και τα γράμματα-κλειδιά (hotkeys) για περιήγηση αποκλειστικά με τη χρήση πληκτρολογίου, χωρίς να απαιτείται συνδιασμός πλήκτρων. Απλώς πατάτε το αντίστοιχο γράμμα και ανοίγει το πεδίο που σας ενδιαφέρει. Προσοχή: η γλώσσα του πληκτρολογίου να είναι τα Αγγλικά.

3. Πρόσβαση στην πληροφορία μέσω ήχου

Στα κείμενα της ιστοσελίδας μας, δίνεται η δυνατότητα ηχητικής μετάδοσης του κειμένου. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το κείμενου που θέλει να του αναγνωσθεί και στη συνέχεια να πατήσει επάνω στο εικονίδιο του ηχείου ηχείο που εμφανιζεται προκειμένου να ακούσει το επιλεγμένο κείμενο.

4. Αλλαγή CSS

Χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο αμεα στα αριστερά της σελίδας, μπορείτε να αλλάξετε τη μορφοποίηση της σελίδας προκειμένου να γίνει πιο ευδιάκριτη στα άτομα με αναπηρία. Πατώντας ξανά πάνω στον σύνδεσμο, επανέρχεστε στην κανονική λειτουργία της σελίδας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε μας στο χώρο μας για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Danza address Εθν. Αντιστάσεως 32, Ηγουμενίτσα
  • Danza phone +30 26650 27711
  • Danza mobile +30 69329 79028
  • Danza e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ώρες Γραμματείας

  • Danza helpdesk Καθημερινά: 16:00 - 20:00
Ελάτε σε επαφή με τους γυμναστές και τους δασκάλους της σχολής μας και εκτός του ωραρίου της γραμματείας, κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων

Εγγραφές

Καθημερινά: 16:00 - 20:00
Βρείτε μας στο Facebook
Πρόγραμμα Μαθημάτων
 
 
reduce font size reduce font size reduce font size