Danza σχολή χορού και εκγύμνασης είδη χορού

Είδη Χορού

Επιλέξτε το είδος ή τα είδη χορού που σας εκφράζουν περισσότερο και γυμναστείτε με τον πιο όμορφο τρόπο. Ανεξάρτητα από το αν έχετε κάποια εμπειρία με το χορό ή όχι, με τη βοήθεια των δασκάλων της σχολής Danza θα βελτιώσετε την τεχνική σας και, πάνω απ' όλα θα το διασκεδάσετε.

Δείτε τις παραστάσεις που έχει πραγματοποιήσει η σχολή μας ΕΔΩ

Κλασικό Μπαλέτο

Χορός υψηλής μορφής έκφρασης και τέχνης μέσα από την όποια ο άνθρωπος εκφράζεται, ψυχαγωγείται και δημιουργεί. Καλλιεργεί την πειθαρχία την φαντασία, την κοινωνικότητα και την αυτοπεποίθηση. Πέρα από τέχνη αποτελεί και εξαιρετικό τρόπο άθλησης βελτιώνοντας την ευλυγισία, την δύναμη την αντοχή και την σωστή στάση σώματος. Ο "Ευγενέστερος" των χωρών. Λειτουργούν τμήματα παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων συμφώνα με το ρωσικό σύστημα Vaganova.

Μοντέρνος Χορός

Υπάρχουν πολλά ειδή μοντέρνου χορού όπως το hip-hop , το R'nb το street dance, το funky jazz κ.α. με τα όποια μπορεί να ασχοληθεί κανείς σε οποιαδήποτε ηλικία. Οι φόρμες, δηλαδή οι στάσεις και κινήσεις του σώματος, είναι πιο ελεύθερες από αυτές του κλασικού που παρόλα αυτά αποτελεί τη βάση, γεγονός που τον κάνει πιο διαδεδομένο χορό στις μέρες μας για να εκφραστείτε αλλά και να γυμναστείτε παράλληλα.

Σύγχρονος Χορός

Χορός έκφρασης συναισθημάτων και συνδυασμού κλασικών χορευτικών κινήσεων μέσα από έναν πιο ελεύθερο τρόπο όσον αφορών στην τεχνική εκτέλεση των βημάτων και κινήσεων.

Pole dancing

Χορός και εκγύμναση με τον στύλο. Ακροβατική γυμναστική που ενδυναμώνει ολόκληρο το σώμα βελτιώνοντας την ευλυγισία. Τονώνει την αυτοπεποίθηση και την ελεύθερη κίνηση.

Oriental

Στην Ελλάδα διαδεδομένο ως ο χορός της κοιλιάς ,σε ακούσματα και ήχους ανατολής. Εκπληκτική γυμναστική για την περιοχή της κοιλιάς και των γοφών καθώς και μοναδικός τρόπος εκτόνωσης και διασκέδασης.

Μαζορέτες

Ξεκίνησαν στην Αμερική ως ομάδες κοριτσιών που με την βοήθεια των πον-πον κάλυπταν χορευτικά διαφορά αθλητικά δρώμενα και εκδηλώσεις με χορογραφίες διασκεδαστικές και πολλές φορές με συμπεριλαμβανόμενα ακροβατικά.

Μουσικοκινητική Αγωγή
Προσχολικής Ηλικίας

Εισαγωγή στον ρυθμό και στις βασικές αρχές-κινήσεις του χορού μέσα από έναν ξεχωριστό τρόπο προσέγγισης για αύτη την τρυφερή ηλικία των 3 ετών που μπορεί να ξεκινήσει ένας μαθητής τα πρώτα του χορευτικά βήματα.

Λατινοαμερικανικοι /
Ευρωπαικοί Χοροί

Διαφορά ειδή χορού όπως rumba, samba, salsa, mambo, cha-cha, waltz, tango,fox trot κτλ.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε μας στο χώρο μας για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Danza address Εθν. Αντιστάσεως 32, Ηγουμενίτσα
  • Danza phone +30 26650 27711
  • Danza mobile +30 69329 79028
  • Danza e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ώρες Γραμματείας

  • Danza helpdesk Καθημερινά: 16:00 - 20:00
Ελάτε σε επαφή με τους γυμναστές και τους δασκάλους της σχολής μας και εκτός του ωραρίου της γραμματείας, κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων

Εγγραφές

Καθημερινά: 16:00 - 20:00
Βρείτε μας στο Facebook
Πρόγραμμα Μαθημάτων
 
 
reduce font size reduce font size reduce font size